Back to All Events

VTIS ROADSHOW: Vse o študiju v tujini

Te mika študij v tujini? Iščeš nasvete, kako se uspešno vpisati na študij v tujini? Te zanimajo zgodbe in izkušnje Slovencev, ki so študij in življenje v tujini izkusili na lastni koži?

Pridruži se virtualnemu dogodku, kjer bodo člani društva VTIS delili praktične nasvete in odgovorili na vsa vprašanja o tem, kako se uspešno pripraviti na začetek študija in selitev v tujino. Imel boš priložnost spoznati člane društva z študijskimi izkušnjami iz različnih držav. Predstavili pa bomo tudi vse aktivnosti društva VTIS, katerih namen je, da ti olajšajo iskanje akademskih priložnostih po svetu.

Dogodek bo potekal v četrtek, 1. decembra 2022, ob 19.30, na online platformi Zoom.

Obvezna prijava preko Eventbrita >> https://www.eventbrite.com/e/460678109627

Na dogodku bodo sodelovali tudi predstavniki partnerskih organizacij, ki jih boš lahko spoznal/-a:

O Društvu VTIS

Društvo V Tujini Izobraženih Slovencev (VTIS) povezuje in zastopa interese slovenskih državljanov, ki se v okviru visokošolskega študija izobražujejo ali so se izobraževali oziroma opravljajo ali so opravljali raziskovalno dejavnost na izobraževalno-raziskovalnih ustanovah v tujini. Društvo podpira vse študente in dijake, ki se odločajo za študij v tujini z nasveti o izbiri študija, selitvi v novo državo in soočanju s tujino.

Več o Društvu VTIS na: www.drustvovtis.si

Več informacij o dogodku: info@drustvovtis.si