Back to All Events

Training call #osebnostna_in_karierna_rast: Osnove zdrave in varne komunikacije

Hej!

Interesna skupina #osebnostna_in_karierna_rast organizira Training Call >> klic, kjer se poglobimo v določeno tematiko. Ti klici so zasnovani eksperimentalno, kar pomeni, da bomo šli kar v prakso in v procese, ker tako lahko dosežemo hitrejše & globje spremembe.

Dobimo se v torek, 17. oktobra 2023, ob 18.00 CET na ZOOM-u.

Prijava je obvezna - po prijavi prejmete dostop do ZOOM povezave.

PRIJAVA>> https://www.eventbrite.com/e/training-call-osebnostna-in-karierna-rast-osnove-zdrave-komunikacije-tickets-719681575967?aff=oddtdtcreator

Kako se lotiti težkih pogovorov? Kako rešiti konflikt v službi ali z ljubljeno osebo? Kako skomunicirati, kaj je tebi v odnosu pomembno in kaj te je prizadelo?

Dostikrat se izogibamo težkim pogovorom, dokler ni prepozno - če nas vanj povabi druga oseba, je naša prva misel pogosto “Nekaj sem naredil*a narobe” in smo že v štartu v obrambnem položaju, če jih iniciiramo mi, pa se sprašujemo, kako drugi osebi povedati, kaj se dogaja v našem notranjem svetu, kaj nas je trigeriralo in kaj nam je pomembno v tem odnosu, na način, da nas bo videla, sprejela in dejansko slišala.

Za varne, zdrave, zavestne odnose je izredno pomembno, da veš, kako skomunicirati svoje trigerje, potrebe, meje in kako reševati konflikte na varen način - drugače boš vedno znova frustriran*a in boš nosil*a te nerazrešene teme s seboj + krivil*a drugo osebo za to, kako se počutiš.

Obstaja pa način, da vstopaš v te pogovore iz položaja moči vs nemoči in se naučiš komunicirati tako da:

• ti resnično vidiš in slišiš, kaj ti govori druga oseba

• ti poveš stvari na način, da te bo druga oseba resnično videla in slišala

Na treningu si bomo pogledali:

• 5 načel zdrave in varne komunikacije

• Moj framework za navigiranje težkih pogovorov

• Skript za varen dialog, ki ga boš lahko uporabil*a v svojem življenju (bomo najprej skupaj povadili)

Res se veselim tega traininga in upam, da se nam pridružiš!

Topel objem,

Tajda

O Tajdi

Tajda Glazer je Profesionalna Transformativna Coachinja, ki podpira svoje stranke pri tem, da živijo v skladu s svojim namenom + da si ustvarijo več svobode, izpopolnjenosti in veselja v svoji karieri / življenju / odnosih in jim pomaga odstraniti blokade, ki jim stojijo na poti do tega, kar si resnično želijo.

Tajda je certificitana coachinja metode Mastery Method™ (akreditirana pri AC and ICF) in zadnja 4 leta izvaja coaching za posameznike, lastnike podjetij in osebe na vodstvenih položajih. Ima univerzitetno diplomo iz prava in magisterij iz novinarstva, trenutno pa s svojimi strankami dela preko zasebnega coachinga.

Lepo vabljeni!

Ekipa društva VTIS in Tajda Glazer, vodja interesne skupine #osebnostna_in_karierna_rast

- - -

Za vse informacije nam pišite na info@drustvovtis.si.