VTISovo poletno srečanje v Amsterdamu

Amsterdam, 25. 7. 2015

Datum, čas in lokacija

Sobota, 25. 7. 2015 ob 17:00 v Vondelpark 5, 1071 AA Amsterdam, Nizozemska.

Podrobne informacije o dogodku

Opis dogodka

Letos jeseni načrtujemo nadaljevanje sodelovanja z Veleposlaništvom Republike Slovenije v Haagu: s skupnimi močmi nameravamo organizirati razpravo na temo sodelovanja znanja in gospodarstva v Sloveniji in na Nizozemskem. Skozi razpravo želimo soočiti slovenske podjetnike, ki delujejo na Nizozemskem in Nizozemce, ki poslujejo s Slovenijo na eni strani, ter mlade, perspektivne študente in raziskovalce na drugi. Zanima nas namreč, na kakšne načine poteka izmenjava znanja med gospodarstvov in akademskim svetom v obeh državah ter na kakšen način lahko VTIS-ovci prispevamo k še boljšemu gospodarskemu sodelovanju med državama.

Za pomoč pri izvedbi dogodka nujno potrebujemo vašo čimvečjo člansko pomoč, vaše predloge in ideje! Zato vas vabimo, da se nam naslednjo soboto, 25. julija, ob 17h pridružite na srečanju v Vondelparku v Amsterdamu, v baru/restavraciji ‘t Blauwe Theehuis (Vondelpark 5, 1071 AA Amsterdam). Pogovorili se bomo o najbolj primernem konceptu dogodka, predlagali možne govorce in določili okviren datum. In seveda nazdravili na nepozabno poletje!

Vljudno vas prosimo, da svojo prisotnost na srečanju potrdite do (vključno) srede, 22. 7. 2015, na elektronski naslov nizozemska@drustvovtis.si.

Prijava na dogodek je obvezna.

Udeležba je brezplačna.

Helena Uršič