VTIS Oxford 2019

Znanstvena sodelovanja med Veliko Britanijo in Slovenijo

02. junij 2019, ob 15:00 uri

Si raziskovalec, znanstvenik, študent, profesor ali mlad podjetnik? Iščeš možnosti znanstvenega sodelovanja med Veliko Britanijo ter Slovenijo? Te zanima, kje iskati in kje najti možnosti za sodelovanje ter na koga se obrniti za nasvet in pomoč. Ali enostavno iščeš inspiracijo in dokaz od drugih so-VTISovcev, da je sodelovanje možno?

To pomlad se eden izmed VTISovih dogodkov v Veliki Britaniji seli v Oxford. V center znanosti, radovednosti in sodelovanja. Zato smo tudi pripravili okroglo mizo, ki bo raziskovala možnosti znanstvenih sodelovanj med Veliko Britanijo ter Slovenijo. So-VTISovci vam bodo predstavili svoje izkušnje s sodelovanjem s Slovenijo ter delili nasvete z vami. Poleg tega smo na dogodek povabili tudi predstavnike Ministrstva za znanost, izobraževanje in šport, ARRS-ja ter Univerze v Ljubljani, ki bodo delili konkretne primere sodelovanj ter postopke, kako se prijaviti na razne razpise.

Dogodek bo potekal v nedeljo, 2. junija 2019, s pričetkom ob 15.00 uri na naslovu University of Oxford, Department of Computer Science Robert Hooke Building, Parks Road, Oxford, OX1 3PR.

Prijave

Prijave na dogodek sprejemamo preko spletnega obrazca.

V primeru kakršnih koli vprašanj smo vam na voljo preko maila: info@drustvovtis.si.

Za dogodek skrbi članica upravnega odbora Društva VTIS Kristi Hodak.