VTIS leta 2019

Ljubljana, 26. 12. 2019

VTIS leta 2019 je tradicionalno srečanje v tujini izobraženih Slovencev, ki deluje kot osrednji dogodek, na katerem se zberejo slovenski študenti, raziskovalci, predavatelji, profesorji in alumniji tujih univerz. Z dogodkom krepimo njihovo povezovanje, medsebojno sodelovanje in delitev izkušenj. Tokratni zbor članov bo prav poseben, saj ga bomo popestrili s predstavitvami projektov, VTIS branda, debato o planih društva za leto 2020, ter s končnim ”gallery walk-om”, kjer si boste ob zakuski lahko ogledali na katerih projektih smo delali v letu 2019, ter pokramljali z organizatorji, delili svoje ideje itd.

Letos bomo na Zboru članov volili predsednika/predsednico, člane upravnega odbora in člane nadzornega sveta. Člani se lahko prijavite za lokalne odbore in posebne odbore na naslednji povezavi.

Dogodek bo potekal v četrtek, 26. decembra 2019, na večih lokacijah v Ljubljani.

13:00 – 16:00 Zbor članov Društva v tujini izobraženih Slovencev Prešernova dvorana, Slovenska akademija znanosti in umetnosti (SAZU), Novi trg 4, Ljubljana
17:00 – 19:00 XIV. srečanje slovenskih študentov, raziskovalcev, predavateljev, profesorjev in alumnijev tujih univerz s sprejemom pri predsedniku Republike Slovenije Velika dvorana, Predsedniška palača, Prešernova 8, Ljubljana
19:30 – 22:00 Večerno druženje v tujini izobraženih Slovencev Opera bar, Cankarjeva cesta 12, Ljubljana

Prijavnica

Prijave (obvezne) zbiramo preko spletnega obrazca.

(Člani, ki se prijavite na Zbor članov, ste avtomatično prijavljeni tudi na Sprejem pri predsedniku)

Dodatne informacije in kontakt

V primeru kakršnihkoli vprašanj nas lahko kontaktirate na info@drustvovtis.si.