VTIS leta 2019

Ljubljana, 26. 12. 2019

VTIS leta 2019 je tradicionalno srečanje v tujini izobraženih Slovencev, ki deluje kot osrednji dogodek, na katerem se zberejo slovenski študenti, raziskovalci, predavatelji, profesorji in alumniji tujih univerz. Z dogodkom krepimo njihovo povezovanje, medsebojno sodelovanje in delitev izkušenj. Tokratni zbor članov je bil prav poseben, saj smo ga popestrili s predstavitvami projektov, VTIS branda, debato o planih društva za leto 2020, ter s končnim ”gallery walk-om”, kjer so si člani ob zakuski lahko ogledali na katerih projektih smo delali v letu 2019, ter pokramljali z organizatorji, delili svoje ideje itd.

Letos smo na Zboru članov volili predsednika/predsednico, člane upravnega odbora in člane nadzornega sveta.

Dogodek bo potekal v četrtek, 26. decembra 2019, na večih lokacijah v Ljubljani.

13:00 – 16:00 Zbor članov Društva v tujini izobraženih Slovencev Prešernova dvorana, Slovenska akademija znanosti in umetnosti (SAZU), Novi trg 4, Ljubljana
17:00 – 19:00 XIV. srečanje slovenskih študentov, raziskovalcev, predavateljev, profesorjev in alumnijev tujih univerz s sprejemom pri predsedniku Republike Slovenije Velika dvorana, Predsedniška palača, Prešernova 8, Ljubljana
19:30 – 22:00 Večerno druženje v tujini izobraženih Slovencev Opera bar, Cankarjeva cesta 12, Ljubljana

Prijavnica

Dogodek je potekel.

Dodatne informacije in kontakt

V primeru kakršnihkoli vprašanj nas lahko kontaktirate na info@drustvovtis.si.