PRVI VTIS 2019: IZ SLOVENIJE V SVET – avgusta v Ljubljani

Dragi bodoči študentje in raziskovalci!

Društvo VTIS za vse, ki se v akademskem letu 2019/20 prvič odpravljate v tujino, organizira dogodek, na katerem boste imeli priložnost za medsebojno spoznavanje in mreženje. Pridružili so se nam tudi slovenski alumniji tujih univerz, ki bodo predstavili svoje izkušnje in podali nekaj nasvetov o študiju in raziskovanju ter življenju v tujini nasploh. Alumniji bodo bodočim študentom in raziskovalcem prav tako odgovarjali na vprašanja.

Ob tem pa vsem, ki razmišljate o začetku ali nadaljevanju svoje študijske poti v tujini, ter potrebujete kakšen nasvet ali vzpodbudo pri tem, predstavljamo projekt VTIS Mentorstvo, ki povezuje člane Društva VTIS s študenti, ki razmišljajo o študiju v tujini, se prijavljajo ali začenjajo karierno pot na sorodnih področjih, državah ali ustanovah.

Dogodek bo potekal v sredo,  28. 8. 2019, s pričetkom ob 17.00 uri v prostorih Pravne fakultete v Ljubljani (soba Klub PF; naslov: Poljanski nasip 2, 1000 Ljubljana).

Več informacij in prijave na dogodek na naši spletni strani.

Lepo vabljeni!