Prvi VTIS 2016

Prvi VTIS 2016 – iz Slovenije v svet

Ljubljana, 18. 8. 2016, ob 18. uri

VTIS_logo_tekst_levo2 Pokaži sliko v polni velikosti Dogodek smo organizirali v sodelovanju s srebrnim partnerjem društva, A.T. Kearney.

Krajšo novico lahko najdete tukaj.

Dogodek je bil namenjen študentom in raziskovalcem, ki se v akademskem letu 2016/17 prvič odpravljajo v tujino. Potekal je v četrtek,  18. 8. 2016, s pričetkom ob 18. uri (udeleženci se se lahko registrirali od 17:30 dalje) na naslovu Dunajska 151, 4. nadstropje, 1000 Ljubljana (sedež družbe A.T. Kearney Svetovanje d.o.o.).

Dogodek “Prvi VTIS: iz Slovenije v svet” je namenjen študentom in raziskovalcem, ki se v akademskem letu 2016/17 prvič odpravljajo na študij oz. raziskovalno delo v tujino ali  so že v tujini in menjajo državo oz. univerzo. Na dogodku bodo študenti in raziskovalci imeli priložnost za medsebojno spoznavanje in mreženje, pridružili pa se bodo tudi slovenski alumniji tujih univerz, ki bodo predstavili svoje izkušnje in podali nekaj nasvetov o študiju in raziskovanju ter življenju v tujini nasploh. Alumniji bodo bodočim študentom in raziskovalcem prav tako odgovarjali na morebitna vprašanja.

V društvu bomo poskusili zagotoviti, da bodo na dogodku prisotni alumniji, ki so študirali v državah in na univerzah, kamor se odpravljajo bodoči študenti in raziskovalci, tako da bodo posredovane informacije neposredno relevantne za udeležence. Sledilo bo mreženje z manjšo pogostitvijo, po dogodku pa bomo druženje nadaljevali v neformalnem vzdušju na lokaciji v centru Ljubljane.

Sedež družbe A.T. Kearney Svetovanje d.o.o., Dunajska 151, 4. nadstropje, 1000 Ljubljana.

Četrtek, 18. 8. 2016, ob 18. uri (registracija bo potekala od 17:30 ure dalje).

Za prijavo na dogodek kliknite tukaj. Prijava je obvezna, udeležba je brezplačna.

Prijave zbiramo do vključno 15. 8. 2016. Prijava na dogodek ni več mogoča!

Za dodatne informacije prosimo, da nam pišite na urskahabe@gmail.com.

Društvo v tujini izobraženih Slovencev, Cankarjeva 1, 1000 Ljubljana, Slovenija