Opis projekta

Cilj projekta VTIS Mentorstvo je povezovanje članov Društva VTIS, t. i. “VTIS mentorjev” z dijaki in študenti, ki razmišljajo o študiju v tujini, se prijavljajo ali začenjajo karierno pot na sorodnih področjih, državah ali ustanovah.

Podatki o VTIS mentorjih (ime in priimek, področje študija oz. delovanja, kratek opis in fotografija) bodo zainteresiranim dijakom in študentom (v nadaljevanju “kandidatom”) pomagali pri izbiri mentorja in bodo dostopni na spletni strani Društva VTIS. Zainteresirani kandidati se bodo za projekt VTIS Mentorstvo prijavili z motivacijskim pismom, na podlagi katerega bo vsak mentor izbral svojega mentoriranca. Uspešno izbranim kandidatom bo posredovan elektronski naslov mentorja.

V kolikor se nam želiš pridružiti kot VTIS mentor oz. mentorica, te prosimo, da v celoti izpolniš spodnji obrazecZa dodatne informacije se lahko vedno obrneš na elektronski naslov mentor@drustvovtis.si.

Ekipa VTIS Mentorstva

Lina, Jernej, Matevž in David