Odlične zaposlitvene možnosti za člane Društva VTIS pri GEN-I

Si GENI-alec/ ali GENI-alka?

Skupino GEN-I d.o.o. sestavlja vrhunska mednarodna ekipa, ki medse ves čas vabi zanesljive in strokovne sodelavce z vizijo o zeleni prihodnosti. Verjamemo, da nam uvajanje sprememb in inovativnih rešitev na energetskih trgih uspeva s prepleteno ekipo družboslovcev in naravoslovcev. Mednarodna vpetost skupine GEN-I od nas zahteva strokovnost na različnih področjih, zato v svoje vrste vabimo vse, ki jih zanima področje energetike – trgi, tehnologinja, trajnost in nove rešitve. Ključnega pomena za uspešno delovanje naše osnovne dejavnosti so vse podporne dejavnosti, od IT-ja do različnih vej analitike – tržne, kvantitativne, poslovne analitike, pravne podpore, financ… Ker velike spremembe zahtevajo najboljše, iščemo okrepitve z najboljšimi.

V prihajajočem obdobju bomo v GEN-I ustvarjali delovna mesta prihodnosti in iskali sodelavce, ki bodo soustvarjali proces zelene transformacije in utirali pot med najbolj inovativna energetska podjetja. Verjamemo, da je uspeh v novi, dinamični energetski eri mogoč le z vrhunsko ekipo strokovnjakov različnih disciplin. Verjameš v svojo genialnost? Pridruži se nam!

Njihove aktualne zaposlitvene priložnosti so na voljo na spletni strani: https://gen-i.si/o-gen-i/zaposlovanje/#razpisi .

Prošnje za zaposlitev sprejemajo preko elektronske pošte: zaposlitev@gen-i.si. Za dodatne info se obrnite na dona.pavlin@gen-i.si.