Lokalni odbori

Društvo VTIS je s svojo mrežo lokalnih odborov trenutno prisotno v 13 državah po svetu. Lokalni odbori so voljeni na zboru članov, pri čemer lokalni odbor sestavlja 1 do 10 posameznikov, ki organizirajo lokalne dogodke in različna druženja znotraj svoje države (po želji tudi v drugi državi, če le-ta nima lokalnega odbora). Člani lokalnega odbora sodelujejo z upravnim odborom društva in so vabljeni k podajanju idej in predlogov glede delovanja in aktivnosti društva, ter s tem prispevajo k povezovanju lokalnih skupnosti ter kroženju znanja med tujino in Slovenijo. Lokalni odbori sodelujejo z Veleposlaništvi, gospodarskimi in znanstvenimi institucijami, združenji, društvi, klubi itd. v svoji državi.

V kolikor vas zanima vključitev v lokalni odbor Društva VTIS (ali ustanovitev novega lokalnega odbora v svoji državi bivanja), do srede decembra zbiramo prijave za člane lokalnih odborov za leto 2020 preko spletnega obrazca.

*Iščemo zagnane in motivirane prostovoljce, ki želijo prispevati h kroženju znanja in povezovanju lokalnih skupnosti, radi delujejo v ekipi, ter so proaktivni in odgovorni, takšne, ki so pripravljeni vložiti svoj čas v pripravo dogodkov in drugih iniciativ v okviru društva. Ekipa lokalnega odbora se občasno sestane (druži) preko Skypa ali v živo. V zameno za vložen trud boste prejeli dragocene poslovne, znanstvene in prijateljske povezave, imeli možnost prispevati h kroženju znanja, pridobili veščine pri organizaciji dogodkov in nenazadnje referenco (prostovoljstvo).

26. 12. 2018 so bili na zboru članov izvoljeni predstavniki lokalnih odborov. Za več informacij in kontakt nam pišite na info@drustvovtis.si.

ZDA
  1. Lina Dmitrovič