Društvo VTIS ima novega bronastega partnerja – COMPETO

Društvo VTIS s ponosom predstavlja novega bronastega partnerja, podjetje COMPETO d.o.o., vodilno kadrovsko družbo v Sloveniji (iskanje in izbor kadrov za vrhnji in srednji management ter strokovni in tehnični kader)

Naš novi partner Competo, vam VTISovcem ponuja prav posebno priložnost:

V Competu poleg brezplačnih razgovorov, kandidatom ponujajo tudi možnost predstavitve v njihovih Top kariernih premikih (TKP). Gre za newsletter, ki ga vsak teden pošiljajo na nekaj sto naslovov delodajalcev.  Predstavitev kandidatov je maksimalno diskretna, brez kakršnih koli navedb trenutnih ali preteklih delodajalcev ter brez navedb osebnih podatkov in spola kandidatov. Z njihovimi TKP želijo spodbuditi zanimanje podjetij, ki morda trenutno nimajo odprtih delovnih mest, da na razgovor povabijo kandidata, ki jim z opisom pade v oči.

V kolikor bi želeli opraviti spoznavni pogovor z njihovimi svetovalci (Viber, Skype oz. osebno) ali sodelovati v Top kariernih premikih, vas vljudno vabijo, da se za več informacij obrnete na Lauro Smrekar, partnerko in direktorico komuniciranja v Competu (Laura.Smrekar@competo.si).