Društvo VTIS na poslovni konferenci Urada vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu

Član upravnega odbora Blaž Tomc Zidar se je 14. novembra 2018 v Dvorcu Bukovje pri Dravogradu udeležil jubilejne desete poslovne konference Urada vlade za Slovence v zamejstvu in po svetu (USZS) z naslovom Slovenska podjetnost kroži prek meja – Mednarodno povezovanje lokalnega podjetništvaPosveta se je udeležilo več kot 120 slovenskih podjetnikov in poslovnih ustanov iz Avstrije, Italije, Madžarske, Hrvaške, Nemčije in seveda Slovenije. S strani domačega podjetništva so se dogodka udeležili predvsem  podjetniki iz koroške regije ter sosednje Avstrije. Konferenco so Uradu vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu pomagali organizirati predvsem Regionalna razvojna agencija Kroška, SPOT – Slovenska podjetniška točka ter občina Dravograd. Na vabilo Urada je Blaž Tomc Zidar predstavil delovanje VTIS-a vsem udeležencem ter tako razširil prepoznavnost društva in možnosti za povezovanje ter sodelovanje pri širjenju mrež Slovencev ter slovenskih podjetij v tujini.

Vir: http://www.uszs.gov.si/si/medijsko_sredisce/novica/3746/