Društvo VTIS v Avstraliji

‘Znanstveno-poslovno sodelovanje med Slovenijo in Avstralijo’

Sydney, 22. 11. 2019

Društvo VTIS vas skupaj z Slovensko-avstralsko akademsko društvo (SAAA) in Slovensko-avstralska gospodarska zbornica (SACC) vabi na 3. Konferenco 2019 o raziskovalno-poslovnem sodelovanju med Slovenijo in Avstralijo, ki se bo odvijala 22. novembra 2019 v Sydneyu.

Konferenca bo vključevala jutranje mreženje (Letni zbor članov SAAA), popoldanska predavanja z lahkim kosilom in večerni sprejem. V popoldanskem času bodo udeleženci lahko izvedeli več o delu akademikov v Avstraliji in na Novi Zelandiji, predvsem o njihovem sodelovanju s Slovenijo ter o osrednjih izzivih in priložnostih, s katerimi se pri tem soočajo. Večerni sprejem je namenjen mreženju, s poudarkom na povezovanju slovenskih in avstralskih akademikov ter poslovnežev.

Udeležba je odprta za akademike, raziskovalce, študente, podjetnike in vse organizacije, poslovne in strokovne, ki želijo izvedeti več o trenutni izmenjavi znanja med Slovenijo in Avstralijo ter njunimi pripadajočimi regijami. Svetujemo, da shranite datum tega vznemirljivega dogodka, ki bo prispeval k deljenju znanja in vzpostavljanju novih odnosov, izmenjavi idej ter dobrih praks. Vsekakor ne boste želeli zamuditi priložnosti, da bi bili del pomembnih razprav.

Program dogodka je na voljo na spletni strani: http://saaa.si/3rd-saaa-conference-sydney-2019/

Dogodek bo potekal v petek, 22. novembra 2019, s pričetkom ob 10:00 uri, v Sydneyu (točna lokacija bo znana kmalu).

V primeru kakršnih koli vprašanj smo vam na volj preko elektronske pošte: info@drustvovtis.si.