Dobrodošli na spletni strani Društva v tujini izobraženih Slovencev.

Društvo VTIS v Avstraliji

Društvo VTIS v Avstraliji

‘Znanstveno-poslovno sodelovanje med Slovenijo in Avstralijo’

Sydney, 22. 11. 2019

 

VTIS_logo_tekst_levo2

Društvo VTIS vas skupaj z Slovensko-avstralsko akademsko društvo (SAAA) in Slovensko-avstralska gospodarska zbornica (SACC) vabi na 3. Konferenco 2019 o raziskovalno-poslovnem sodelovanju med Slovenijo in Avstralijo, ki se bo odvijala 22. novembra 2019 v Sydneyu.
 

Konferenca bo vključevala jutranje mreženje (Letni zbor članov SAAA), popoldanska predavanja z lahkim kosilom in večerni sprejem. V popoldanskem času bodo udeleženci lahko izvedeli več o delu akademikov v Avstraliji in na Novi Zelandiji, predvsem o njihovem sodelovanju s Slovenijo ter o osrednjih izzivih in priložnostih, s katerimi se pri tem soočajo. Večerni sprejem je namenjen mreženju, s poudarkom na povezovanju slovenskih in avstralskih akademikov ter poslovnežev.

Udeležba je odprta za akademike, raziskovalce, študente, podjetnike in vse organizacije, poslovne in strokovne, ki želijo izvedeti več o trenutni izmenjavi znanja med Slovenijo in Avstralijo ter njunimi pripadajočimi regijami. Svetujemo, da shranite datum tega vznemirljivega dogodka, ki bo prispeval k deljenju znanja in vzpostavljanju novih odnosov, izmenjavi idej ter dobrih praks. Vsekakor ne boste želeli zamuditi priložnosti, da bi bili del pomembnih razprav.

Informacije o dogodku

Program dogodka

Program dogodka je na voljo na spletni strani: http://saaa.si/3rd-saaa-conference-sydney-2019/

Kraj in datum

Dogodek bo potekal v petek, 22. novembra 2019, s pričetkom ob 10:00 uri, v Sydneyu (točna lokacija bo znana kmalu).

Kontakt za dogodek

V primeru kakršnih koli vprašanj smo vam na volj preko elektronske pošte: info@drustvovtis.si.

Back to Top
UA-50869387-1