Spoznavno srečanje na Nizozemskem 2017

Amsterdam, 9. september 2017, ob 20. uri

Pozdravljeni dragi VTIS-ovci in prijatelji,

novo študijsko leto 2017 – 2018 je pred nami, zato je prav, da se po krajšem zatišju ponovno srečamo. Spoznavno srečanje za nove študente v Amsterdamu v soboto 9. septembra 2017, med 20h in 22h. Dobimo se v Amstelhoeck-u, zraven narodne opere (Amstel 1, Amsterdam, www.amstelhoeck.nl ). Na dogodek ste poleg `novih študentov` vabljeni vsi Slovenci, ki se šolate ali ste se šolali/raziskovali v tujini. Dogodek bo  odlična priložnost za medsebojno spoznavanje in mreženje ob sproščenem klepetu.

Društvo VTIS od leta 2013 dalje vključuje čedalje večje število slovenskih državljanov, ki se v okviru visokošolskega študija izobražujejo ali so se izobraževali oziroma opravljajo ali so opravljali raziskovalno dejavnost na izobraževalno-raziskovalnih ustanovah v tujini. Cilji društva so predvsem povezovanje in medsebojno sodelovanje slovenskih strokovnjakov, ki delujejo v tujini, povezovanje z izobraževalno-raziskovalnimi ustanovami in gospodarstvom v Sloveniji ter tujini in spodbujanje in zastopanje dobrih praks za njihovo izobraževanje ter mobilnost. Društvo je v kratkem času svojega obstoja doma in v tujini organiziralo vrsto dogodkov. Več o društvu in njegovih dogodkih si lahko preberete na naši uradni spletni strani http://www.drustvovtis.si.

Naprošamo vas, da to objavo delite še z vsemi vašimi znanci, prijatelji in kolegi Slovenci, ki bi jih sodelovanje zanimalo.

Za več informacij smo vam na voljo preko e-maila: nizozemska@drustvovtis.si.

Upamo, da se vidimo v čimvečjem številu!

Odbor Društva VTIS na Nizozemskem,

Aleksandra, Žiga in Matjaž